Магазин «Все для поливу» пропонує клієнту широкий асортимент якісних товарів, призначених для організації систем автоматичного поливу, крапельного зрошення, систем фільтрації, товарів для облаштування саду, двору.

Система автоматичного поливу - необхідна частина доглянутого саду, газону, клумби. У жарку пору рослини швидко зачахнуть під дією сонячних променів, і тільки регулярне та ефективне зрошення допоможе перемогти спеку. Роторні зрошувачі - одне з найкращих рішень в даній області - невибагливі й економічні, відмінно підійдуть для поливання відкритих просторів. Віялові і багатоструменеві зрошувачі також є популярними і дієвими пристосуваннями для поливу. Для чагарників і дерев відмінно підійдуть мікрокрапельні зрошувачі, що рівномірно розподіляють воду по зрошуваної території. Безліч варіантів форм розпилювачів дозволить підібрати саме ті, які підходять для вашого саду або двору. Окремо варто згадати краплинні трубки і стрічки, які є найпростішим і практичним способом для рівномірного поливу багаторічних рослин.

Серед інших пристосувань, корисних при роботі з рослинністю, «Все для поливу» пропонує насоси, насосні станції, клапани, фільтри та ін. Особливо варто відзначити датчики дощу, які дозволять чітко контролювати рівень випадної води - надточні сенсори реагують на дощ, зупиняючи роботу систем поливу і оберігаючи рослини від зайвої вологи.