Якщо Ви є щасливим володарем квітучого саду, родючого городу або невеликого, але милого газону і яскравої клумби, Ви напевно знаєте, наскільки важливо своєчасно та якісно здійснювати полив для зростання і розвитку рослин. Безумовно, можна щодня витрачати час на полив за допомогою звичних шлангів або лійок, а можна піти більш сучасним шляхом і налаштувати автоматичні системи поливу своєї території. Все, що для цього потрібно - це бажання поліпшити полив і невеликий бюджет на реалізацію проекту. Автономний полив на дачі, городі, в саду або теплиці своїми руками - це нескладно, недовго і відносно недорого.

Автополив своїми руками на основі професійного розрахунку

Наш маркет «Все для поливу» пропонує унікальну послугу своїм шановним відвідувачам:

Проектування детального плану системи автополиву на основі наданих вимірів, креслень і даних про територію.

Наші висококваліфіковані фахівці нададуть повну схему для організації автоматичного поливу, з детальним описом кожної ділянки і можливого обладнання, розрахують прокладку труб для подачі води, підберуть необхідні фітинги для підключення, зроблять розрахунок необхідної кількості води, нададуть можливі варіанти обладнання та фурнітури для реалізації всього проекту, а також загальний кошторис їх вартості. Маючи детальну схему для реалізації проекту системи автополиву для своєї ділянки на руках, Ви зможете без особливих зусиль реалізувати даний проект своїми силами, будь-то автополив примхливого рулонного газону, яскравого квітника або нескінченних грядок корисних овочів. Таким чином, крапельне зрошення або роторний автоматичний полив своїми руками, креслення і схеми, обладнання та розрахунок - ми з радістю допоможемо Вам з реалізацією будь-якого проекту автополиву на всіх необхідних етапах.

Крім того, всім клієнтам ми з радістю готові запропонувати:

  • знижку на необхідне для реалізації підготовленого проекту обладнання;
  • додаткову консультацію на етапі реалізації проекту автоматичного поливу своїми руками;
  • допомогу професійного інженера безпосередньо на місці установки системи автополиву своїми руками, якщо виникне така необхідність.

Автоматичний полив своїми руками: види і особливості

Перед тим, як організувати систему автополиву на ділянці, необхідно розуміти, які бувають види автоматичного поливу і що краще вибрати саме для своєї території. Розрізняють декілька основних видів автоматичного поливу за способом дії:

  • крапельний полив своїми руками. Система крапельного зрошення підключається таким чином, щоб вода надходила безпосередньо під коріння, тому весь обсяг води вбирається рослинами повністю, в тому місці, де це особливо необхідно. Крапельний полив можна використовувати в будь-який час доби, при будь-якому температурному режимі, не побоюючись, що спекотне сонце залишить на зеленому листі сліди опіків, якщо на них потрапить вода;
  • дощування. Система поливу з використанням зрошувачів розпорошує воду під достатнім тиском по необхідній території під певним кутом, зручніше використовувати роторні зрошувачі для поливу;
  • внутрішньопочвенний полив реалізують за допомогою спеціальних пористих труб і шлангів. Підходить для зрошення великих живоплотів і багаторічних рослин;
  • мікрокрапельний полив. Це найефективніший спосіб поливу для використання в теплицях, він дозволяє максимально економно, і при цьому повноцінно, полити необхідні рослини.

Вибирайте необхідну систему поливу для свого саду, газону, городу або клумби

і реалізуйте її своїми руками

на основі детальної «інструкції» від фахівців маркету «Все для поливу»!

Наші контакти:
marketpoliv@gmail.com

099 922-86-81
068 142-25-52